پارافین تراپی وشادابی پوست
سلام دوستان عزیزم. امروز در بخش آرایشگری و سلامت هنربازار می خواهیم یکی از روش های جدید که هم مصرف درمانی و هم مصرف زیبایی و سلامت پوست دارد را به شما عزیزان معرفی کنیم.پارافین تراپی وشادابی پوست .
داشتن اطلاعات قبل از استفاده:
همانطور که میدانید هر روزه روش های جدیدی از طرف پژوهشگران ارائه می شود که خیلی از آنها واقعا می توانند مفید باشند. تنها راه اینکه بدانیم این روش جدید موثر است یا نه این است که یکبار آن را امتحان کنیم. پس بهتر است قبل از امتحان کردن اطلاعات کاملی درباره آن داشته باشیم.
روش پارافین تراپی:
یکی از این روش ها که به تازگی حرف و حدیث های بسیاری را به خود اختصاص داده، پارافین تراپی یا به عبارت دیگر تاثیر گرمای پارافین مذاب بر تسکین دردها و نیز بر شادابی و لطافت پوست است.
روشی قدیمی یا جدید؟
گویا سابقه این روش به زمان رومیان باستان برمی گردد و آنها از پارافین برای بهبود پوست بهره می بردند.
مزایای این روش:
همانطور که گفتیم مزایای این روش به دو دسته تقسیم می شود : مزایای درمانی که شامل تسکین دردهای مفاصل و عضلات می شود و مزایای آرایشی که شامل شادابی و لطافت هرچه بیشتر پوست می گردد. در ادامه به طور مفصل تری درباره این دو مزیت صحبت می کنیم.
مزایای درمانی پارافین تراپی:
- تسکین دردهای مزمن عضلانی و موضعی
- افزایش توان حرکت در افراد مبتلا به آرتروز
- افزایش گردش خون
- بهبود زخم ها
- از بین بردن جای زخم ها با واکس پارافین
- بهبود مشکلات پوستی مانند اگزما
مزایای آرایشی پارافین تراپی:
- ازبین بردن تیرگی پوست
- لایه برداری و اسکراب پوست
- شادابی و شفافیت هرچه بیشتر پوست
- آبرسانی و رفع خشکی و ترک پوست
- تاثیر بر روی رفع چروک پوست
- نرم کننده و جوانسازی پوست
- افزایش خون رسانی به پوست
- تاثیر بسزا در سلامت و رشد ناخن ها
- تحریک لایه های زیرین پوست به ساخت کلاژن
- برداشتن سلول های مرده پوست
- درمان خشکی دست و پا
خب همانطور که مشاهده کردید، مزایایی که پژوهشگران برای پارافین تراپی ذکر کرده اند تاحدی زیاد است که هر کسی را وسوسه می کند که حداقل یکبار آن را امتحان کند. پس در مرحله بعد باید یاد بگیریم که چگونه می توانیم از این روش استفاده کنیم.
پارافین تراپی چگونه انجام می شود؟
نکات مورد توجه:
درحال حاضر بسیاری از آرایشگاه ها و مراکز درمانی سطح شهر پارافین تراپی را انجام می دهند. از نکاتی که باید هنگام مراجعه به این مراکز در نظر داشته باشید این است که اولا باید از پارافین های بهداشتی استفاده کنند و پارافینی که برای هر فرد استفاده می شود باید پس از اتمام کار دور ریخته شود.
حوضچه یا فرچه؟
بسیاری از مراکز برای کاهش هزینه این کار، به جای استفاده از حوضچه پارافین، پارافین را با فرچه روی قسمت های مورد نظر بدن می کشند که روش مناسبی است.
قبل از کشیدن پارافین روی بدن و یا فرو بردن قسمت مورد نظر در حوضچه پارافین، باید قسمت مورد نظر با صابون های آنتی باکتریال کاملا ضدعفونی شود.
پارافین تراپی در منزل :
خوبی روش پارافین تراپی این است که می توانیم خودمان آن را در منزل انجام دهیم. انجام آن در منزل علاوه بر اینکه هزینه را کاهش می دهد این است که می توانید پارافین اضافی در حوضچه پارافین را نگه دارید و بارها از آن استفاده کنید زیرا مخصوص خود شماست.
چگونه اینکار را انجام دهید؟
۱) ابتدا باید قسمت مورد نظر بدن را با صابون آنتی باکتریال که می توانید از داروخانه ها تهیه کنید کاملا ضدعفونی کرده و سپس فرصت دهید تا خشک شود.
۲) سپس مقداری پارافین بهداشتی را داخل دستگاه پارافین تراپی قرار دهید و آن را روی دمای ۵۰ درجه سانتی گراد ( یا ۱۲۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و منتظر شوید تا پارافین ها به حالت مذاب یک دستی درآیند.
توجه : دستگاه پارافین تراپی و پارافین بهداشتی را می توانید از داروخانه ها تهیه کنید.
روش بن ماری:
چنانچه بخواهید بدون استفاده از دستگاه پارافین تراپی، خودتان به روش سنتی یک حوضچه پارافین تهه کنید، کافی است پارافین را داخل یک ظرف ریخته و به روش بن ماری (که برای ذوب شکلات کاربرد فراوان دارد) پارافین را ذوب کنید سپس با یک دماسنج از دمای آن مطمئن شوید که خدای نکرده باعث سوختگی نشود. از ماکروفر هم می توانید برای ذوب پارافین استفاده کنید.
۳) پس از رسیدن پارافین به دمای مناسب، موضع مورد نظر را ابتدا با اسپری روغن زیتون چرب کرده و سپس آن را ۳ الی ۴ بار در حوضچه پارافین فرو کرده و درآورید تا یک لایه چند میلی متری از پارافین روی موضع مورد نظر تشکیل شود. دقت کنید بین هربار فروکردن موضع در پارافین، کمی صبر کنید تا پارافین کمی خود را بگیرد و سپس دوباره در پارافین فروکنید.
انتقال دمای پارافین:
۴) پس از آن موضع مورد نظر را داخل کیسه پلاستیک قرار دهید و در آن را ببندید به طوری که فقط فضای کمی برای جریان هوا وجود داشته باشد. به این ترتیب دمای پارافین و رطوبت حاصل به موضع منتقل می شود. سپس یک جوراب حوله ای را روی پلاستیک به پا کنید.
۵) پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه که پارافین کاملا روی بدن خشک میشود، پلاستیک را باز کرده و پارافین را از روی موضع پاک کنید.
۶) بهتر است پس از این مرحله، موضع را با ماسک مناسب و آبرسان های پوست ماساژ دهید.
اگر از این روش برای درمان و یا زیبایی پوست استفاده کردید حتما در پایین همین صفحه از تجربه خودتان بگویید تا دوستان دیگر هم از نتایجی که شما به آن رسیده اید بهره مند شوند.
سالم و شاد باشید 🙂
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدل بافت موی زیبا و آسان
بافت مو از کنار سر
بافت مو،مدل تیغماهی
دومدل شینیون موی کودک
متدهای رنگ کردن مو
آموزش اصلاح صورت درمنزل
86 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
برای صورت چجور میشه استفاده کرد؟
فقط باید مراقب دمای پارافین باشید چون پوست صورت از بدن حساستره
سلام دماي پارافين موقع ذوب كردن ودرحين كار چقد بايد باشه؟
عزیزم توی متن گفتم حدود ۵۰ درجه
سلام منظور از اسپري روغن زيتون اينه كه روغن زيتون رو بااب قاطي كنيم اسپري كنيم؟ماسك عسل و شير واسه بعدش خودمون خونه درست كنيم؟من ارايشگاه انجام دادم بعدش برام كرم نزد چون گفت منافذ بازه جوش ميزنيد تا يك روز بعد جز اب چيزي ب صورتت نزن
نه عزیزم لازم نیست با آب قاطی کنید. خود روغن زیتون رو اسپری کنید.
بله در اینترنت سرچ کنید طریقه درست کردن این ماسکارو پیدا میکنید.
سلام ایا پارافین تراپی تاثیری رو کمرنگ شدن لکهاداره
سلام عزیزم. اطلاعی ندارم در این مورد
توضیحاتتون در پست کامل بود و توضیحات و وقتی ک واس جواب سوال بقیه گذاشتید قابل تحسین . امیدوارم موفق باشید ❤❤