آموزش دوازدهم از سری آموزش های دوره نازکدوزی با متد مولر
امتحان چیز خیلی بدیه موافقید؟ حالا امتحان تو ماه رمضان خیلی بدتره نه؟ نه آدم میفهمه ماه رمضان چجوری آمد و رفت بدون اینکه وقت کنه دو صفحه قرآن بخونه نه ضعف و بیحالی میذاره آدم درس بخونه!!! ولی هرچی بود تموم شد. بالاخره آخرین امتحان دوران تحصیلمو دادم و قول دادم که دیگه در همین سطح با دنیای علم و دانش خداحافظی کنم و بچسبم به عشقم یعنی خیاطی 🙂
فکر کنم با این آه و ناله ای که کردم متوجه شدید که دلیل وقفه ای که توی آموزش ها افتاد چی بوده! یه غولی به اسم امتحان 🙂 که خداروشکر با دعای خیر شما عزیزان بالاخره دیروز به خوبی و خوشی تموم شد و طبق قولی که داده بودم امروز آموزش بعدی رو آماده کردم که خدمت شما خوبان تقدیم کنم.
راستی عیدتون مبارک. عید فطر از اون عیداست که خیلی به آدم میچسبه مگه نه 🙂
خب اگه یادتون باشه در پست قبلی با هم برش عصایی یا فینانگو را یاد گرفتیم. امروز میخوام اول برش سرشانه رو آموزش بدم و بعد تا یادم نرفته یکی دوتا نکته درباره دکمه خور لباس و راستای الگو بگم. پس با من همراه باشید :
برش سرشانه :
برش سرشانه هم یکی دیگر از برش های معروف در خیاطی است که در بسیاری از لباس ها، مانتوها و مخصوصا پالتوها میشه دیدش. دوخت این برش نسبت به برش عصایی کمی راحتتره به همین دلیل در پالتوها که ضخامت پارچه زیاده بیشتر دیده میشه.
این برش، قسمت جلوی لباس را به دو تکه تقسیم میکنه و در بسیاری از مانتوها مثل نمونه زیر، خیاط با بکار بردن دو طرح پارچه، نمای زیباتری به لباس میدهد.
رسم این برش خیلی سادست و نکته آنچنانی نداره. فقط مراحل زیر را دنبال کنید.
۱) ابتدا روی الگوتون با هر متدی که رسم شده فرقی نداره (الگوهای من در تصاویر زیر متد مولر هست)، نقطه وسط سرشانه جلو و پشت را پیدا کرده و علامت بزنید (دایره های آبی)
دقت کنید در الگوی پشت باید اول همانطور که آموزش دادم، پنس حلقه آستین را حذف کنید سپس طول خط ۱۷ به P را اندازه گرفته و وسط خط را مشخص کنید.
در الگوی جلو همانطور که میدانید سرشانه از دو خط ۳۱-۳۴ و ۲۵-۳۳ تشکیل شده. پس دو خط را اندازه گرفته و باهم جمع کنید سپس نصف آن را از نقطه ۲۵ جلو آمده و علامت بزنید.
۲) حالا نقاط وسط سرشانه را به سر ساسون های پشت و جلو وصل کنید. (خطوط سبز تصویر زیر)
سپس بخشی که با رنگ سبز پر کرده ام را برش بزنید به طوری که فقط اتصال کمی در نقطه ۲۸ باقی بماند.
۳) خب بخش برش خورده را چرخانده تا نقطه ۳۳ روی نقطه ۳۴ قرار بگیرد. به همین سادگی برش سرشانه جلو و پشت تکمیل شد.
۴) حالا قطعات الگو را مانند تصویر زیر از هم جدا کنید. فراموش نکنید نقطه ۲۸ را روی هر دو قطعه الگوی جلو علامت بزنید.
این را هم به خاطر داشته باشید که در بسیاری از برش ها، نقطه ۲۸ در تکه B تیز خواهد بود. همانطور که در آموزش برش عصایی گفتم این تیزی را خیلی ملایم گرد کنید. فقط دقت کنید مقدار زیادی از الگو را در این گرد کردن به باد ندهید 🙂
خب این چهار تکه الگوی شما آماده برای قرار گرفتن روی پارچه است.
حالا به این دو نکته هم توجه کنید:
دکمه خور لباس:
البته به لطف یک سری طراحان عزیز، دکمه خور از مانتوهای خانم های ایرانی حذف شده و دیگه نمیشه اسم این رداهارو مانتو گذاشت. ولی حالا برای اون دسته از خانم های عزیزی که مثل من دوست دارند مانتوشون دکمه داشته باشه توضیح میدم که چه تغییری باید در الگوشون بدهند.
باتوجه به جنس پارچه و سایز دکمه، شما باید یک نوار عرضی به قسمت جلوی لباس (یعنی خط عمودی که از نقطه ۳۲ میگذرد) اضافه کنید. پس به اندازه لازم از نقطه ۳۲ و پایین لباس جلو آمده و خطی موازی خط جلو رسم کنید. در تصویر زیر این نوار را با رنگ زرد نشان داده ام.
خب همانطور که گفتم عرض این نوار با توجه به جنس پارچه و سایز دکمه، از ۱ تا ۳ سانت می تواند در نظر گرفته شود.
هرچه پارچه ضخیمتر باشد باید دکمه خور عرض بیشتری داشته باشد.
مثلا بلوزهای نخی و حریر که ضخامت پارچه خیلی کمه و لباس لایی کاری نمیشه و دکمه لباس هم مثل دکمه بلوزهای مردانه ریزه، عرض دکمه خور باید حدود ۱ الی ۱٫۵ سانت در نظر گرفته شود.
در مانتوها و لباس هایی که لایی کاری میشه و ضخامت پارچه معمولی است، دکمه خور حدود ۲ سانت مناسب است. سایز دکمه هم معمولا در این لباس ها متوسط است.
در پالتو ها و لباس های ضخیم، بسته به ضخامت پارچه بهتر است دکمه خور ۲٫۵ تا ۳ سانت باشد.
نکته نهایی اینکه عرض دکمه خور شما باید برابر یا بزرگتر از قطر دکمه بزرگتر باشد.
راستای پارچه :
راستای پارچه، در واقع راستای ترکی پارچه است. پارچه در راستا کش نمی آید ولی در عرض کش می آید. پس طول الگوها باید در جهت راستا قرار بگیرند و خطوط کمر و باسن باید در عرض پارچه باشند که پارچه قابلیت ارتجاعی دارد.
فلش های آبی که در شکل بالا می بینید، جهت راستای الگو هستند و باید در راستای پارچه (یعنی موازی ترکی پارچه) قرار بگیرند. این فلش ها بر خط کمر عمودند و نوک فلش بالای الگو را نشان میدهد.
معمولا در الگوهایی که مثل الگوی ما، قطعات بزرگ هستند تشخیص راستای الگو حتی بدون وجود فلش ها هم راحت است. ولی در مدل هایی که برش ها بیشتر می شوند و الگو به قطعات کوچکتر تقسیم می شود، حتما حتما قبل از جدا کردن قطعات الگو از هم باید روی هر قطعه راستا به وسیله یک فلش مشخص شود. تمام فلش ها در سرتاسر الگو باید موازی همین ۴ فلش شکل بالا باشند.
دلیل تاکید بر قرار گرفت صحیح الگو در جهت راستا این است که اگر رعایت نشود، هنگام دوخت با ایجاد کیس در برش ها یا در حالت شدید، پیچش لباس مواجه خواهید شد.
همه دوستانی که تاحدودی با برش و دوخت آشنایی دارند الان میتونن دست به دوخت بشوند و این الگوها رو حتی با پارچه بیخودی یا پاترون امتحان کنند. ولی دوستانی که با آموزش های ما پیش میایند این قول رو بهشون میدم که ان شاالله به قید حیات، در مرداد یک مانتو برش بزنم و تصاویر مرحله به مرحله برش و دوخت را همراه با تمام نکات و نصب آستین براتون بذارم.
مرسی که با من همراهید و از پیام های پر انرژیتون واقعا ممنونم
اگر آموزش برای شما مفید بود لطفا برای شادی دل آقا امام زمان عج سه صلوات هدیه بفرمایید.
شاد باشید 🙂
برای مشاهده آموزش های بعدی و قبلی از دکمه های زیر استفاده کنید.
اگر می خواهید تسلط بیشتری بر روی آموزش های خیاطی دوره نازکدوزمون پیدا کنید، می توانید از فیلم های آموزشی ما در بخش “حرفه ای شو” استفاده کنید. برای ورود به این بخش روی دکمه زیر کلیک کنید.
پیشنهاد میکنم حتما پیج های اینستاگرام هنربازار با آیدی honarbazaar@ و پیج آموزش خیاطی خودم با آیدی reihan_sewing@ را دنبال کنید تا هم از آموزشهای جدید مطلع شوید و هم نکات ریز بیشتری که آنجا آموزش می دهم را ببینید و یاد بگیرید.
گفتگو۷۴ دیدگاه
سلام عزیزم حالتون خوبه؟
ببخشید من میخواستم بدونم چجوری الگوهامو فری سایز کنم که چند سایز بتونن استفاده کنن. مثل مزون هایی که لباس میفروشن به صورت آنلاین و شخصی دوزی نمیکنن
میشه راهنمایی کنین.
عزیزم فری سایز بودن لباس در درجه اول به مدل لباس بستگی داره و هر مدلی رو نمیشه فری سایز دوخت
در ضمن فری سایز هم نهایت به سه الی چهار سایز میخوره نه همه سایزا
سلام،میشه برش از سرشانه را فقط در الگوی پشت اعمال کرد اونم بخاطر ایراد اندامی باسن بزرگ و جلوی لباس بدون برش باشه؟
بله میشه ولی خیلی زیبا نیست. بهتره خودتون یه برش طراحی کنید
سلام،ببخشید الگوی آستین رو بعد از اینکه برش سرشانه دادیمبکشیم یا اگه قبلشم بکشیم مشکلی نداره؟من الگوی آستینمو کشیدم حالا الان که پنس حلقه رو به سرشانه انتقال دادم باید الگوی آستینو دوباره بکشم؟اندازه ها فرق میکنه؟
توضیح دادم که اگر قبل بستن پنس حلقه اندازه های لازم برای رسم آستینو میگیرید باید ۱٫۵ سانت عرض پنسو ازشون کم کنید. آموزشو با دقت بخونید.
سلام خسته نباشید
برای دکمه خور لباس وقتی دو سانت به لباس اضافه شود کل لباس دو سانت گشاد میشه برای رفع این مشکل لطفا راهنمایی می فرمایید؟
سلام عزیزم. برخلاف آموزشهای خیلی از اساتید، دکمه خور لباس هرمقداری داده شود، لباس به اندازه دوبرابر آن باید روی هم بیاید، یعنی اگر دوسانت دکمه خور می دهید، وسط جلوی لباس باید ۴ سانت روی هم بیاید ولی شخصا به تجربه به این نتیجه رسیده ام که اگر لباس به اندازه ۱٫۵ برابر دکمه خور روی هم بیاید ایستایی لباس بهتر می شود یعنی در این مثال به جای ۴ سانت، ۳ سانت روی هم بیاید و ۱ سانت اضافی صرف آزادی لباس می شود که ایستایی لباس را در مولر بهتر میکند. پس مقدار رویهمگرد را باید با توجه به این نکته درنظر بگیرید.
عزیز چرا من تصاویرو نمیتوم ببینم. اصلا تصویر الگو نیست تو صفحه
سلام عزیزم. مشکلی پیش اومده داریم رفعش میکنیم
سلام عزیزم حالتون خوبه؟
من قد بالاتنه جلو۴۲ بالاتنه پشت ۳۸
برای دوخت پیراهن برش سرشانه دادم و الگو رو از خط کمر برش زدم الان برشهارو بهم دوختم نمیدونم چرا پایین برشها تو یه سطح نیس بالا پایین هستن، و توی تن قسمت پشت یکم بالاتره البته هنوز دامن رو بهش وصل نکردم
علتش چیه و تو اینجور مواقع باید قبل برش خط کمر قد پشت وجلو رو یک اندازه علامت بزنیم؟؟
سلام عزیزم. یا قد بالاتنه پشت را اشتباه اندازه گرفتید و یا پشتتون کمی برجستگی داره که لباسو بالا میکشه.
خیر خط کمر همونیه که در رسم الگو کشیدید.
سلام و خداقوت
در مورد برش سرشانه یک سوال داشتم؛
اگه بخوام از قسمت کمر به پایین مانتو رو از محل هایی که برش سرشانه خورده ، فون کنم، تا چه حد دستم بازه؟
مثلا شما مانتوی خاله خانوم رو کمی فون کردید ، من میخوام میزان فونش بیشتر باشه .اگه هم پشت و هم جلوی الگو، برش سرشانه داشته باشم، در هر برش
بیشترین میزانی که میتونم اضافه کنم چقدره؟
بستگی به الگوتون داره. هرچقدر که زاویه خیلی شدیدی در قسمت کمر ایجاد نشده چون اونجوری برشهاتون بد می ایسته. اگر خیلی میخواید فونش زیاد باشه بهتره از کمر برش داشته باشید.
سلام ممنون از اموزش خوبتون
من همیشه ی سوال داشتم
وقتی ما مثلا دو سانت جای دکمه خور می ذاریم
فاصله سینه دو سانت بیشتر میشه و در برش عصایی جای برش محل خودش قرار نمی گیره
برای این مشکل چه باید کرد
لطفا اموزش رفع ایراد اندامی سینه بزرگ و افراد چار شانه و باسن صاف رو هم بذارید
سلام عزیزم. دوسانت دکمه خور ربطی اصلا به جای سینه نداره، برشها از نقطه ۲۸ که دقیقا محل سر سینه را نشان می دهد عبور میکنند و دکمه خور فقط فضای اضافه برای قرارگیری دکمه را مشخص میکند.
خوب این دو سانت روی لباس اضافه میشه و فاصله بین دو سینه در واقع دو سانت بیشتر میشه دیگه
اینطور نیس؟
اون دوسانت از دوطرف روی هم میاد تا دکمه قرار بگیره روش
سلام
به هر طرف ۲ سانت اضافه میشه، در نتیجه در کل ۴ سانت اضافه میشه، ولی ۲ سانت روی هم میره، پس ۲ سانت (۴-۲=۲) اضافه میمونه.
خب نه دیگه، وقتی ۲ سانت دکمه خور میذارید ۴ سانت باید روی هم بیاد (برخلاف چیزی که خیلی از اساتید میگن)، ولی من به تجربه دستم اومده که آزادی مربوط به بزرگی سینه جلو رو خیلی زیاد نمیدیم و به جای ۴ سانت ۳ سانت روی هم میاریم و اون یک سانت صرف آزادی میشه.
سلام.خدا قوت.
برای ساسونی که در الگوی پشت گفتید به ارتفاع ساسون وسط پشت (۳۰ سانت) به خط وسط پشت در روی کمر اضافه کنیم (در الگوی من ۲ سانته که گفتید ۰٫۵ سانت برای آزادی مانتو میتوان در نظر نگرفت)خوب حالا الگو ۳ محل شکست درخط وسط پشت داره چطوری روی دولای بسته بذاریم؟چون قبلا ۱ نقطه شکست در خط وسط پشت بود.آیا باید این ساسون وسط پشت رو روی پارچه دوخت؟ممنونم توضیح بدید.
عزیزم دیگه در این حالت باید خط وسط پشت را هم برش بدید و از بالا تا پایین بدوزید که اگر دقت کنید در اکثر مانتوهای بازاری هم خط وسط پشت و دو ساسون دوخته شده.
سلام و بسیااار ممنون از توضیحاتتون
البته من هنوز شروع نکردم ودارم از ابتدای مطالب نت برداری میکنم ولی قبلا خودم با روش متریک یادگرفتم و لباس میدوختم ولی همیشه دوست داشتم روش مولر رو هم یادبگیرم که با سایت خوب شما آشنا شدم.الان دوتا سوال دارم:
۱- فرمودید برای پارچه حریر که لایه کاری ندارد، یعنی حتی با پارچه حریر مانتو هم میدوزیم نباید سجاف را لایی کاری کنیم؟
۲-دکمه خور همان روی همگرد است دیگه؟ و باید برابر قطر دکمه باشد یا نصف قطر دکمه؟
ممنون
و درپایان خواهش میکنم اگر براتون ممکنه انواع لایی و کاربردشون رو هم توضیح بدید برای انواع پارچه.
با آرزوی سلامتی و طول عمر برای شما
سلام عزیزم کلا با حریر لباسی نمی دوزند که سجاف لازم داشته باشد ولی اگر دوختید هر سجافی لایی لازم دارد.
بله روهمگرد باید از قطر دکمه بزرگتر باشد.
ممنون از پاسختون :*
توی متد متریک به ما گفته بودن اندازه رویهمگرد باید برابر یا بزرگتر از “نصف” قطر دکمه باشد چون دکمه روی خط مرکزی جلو دوخته میشود و نصف دیگرش خارج از فضای رویهمگرد است. و من متوجه نمیشم چرا باید اینجا اندازه خود قطر دکمه باشد.
سلام عزیزم. شاید الگوی متریکی که بهتون درس دادن اینطور بوده که حرفشون کاملا هم با عقل جور درمیاد، ولی من در همه متدهایی که بلدم اساتیدم گفتن که دکمه در وسط فضای رویهمگرد دوخته میشه و ما به همین شکل میدوزیم و مشکلی هم پیش نمیاد.
سلام و صبح بخیر مربی عزیز
همیشه برقرار باشی
من میخواستم برش سرشانه رو روی الگوم پیاده کنم اما شما دو ساسون رو در این برش به یک ساسون تبدیل کرده بودی و برش رو انجام دادی. چون یهنای ساسون من از ۳ سانت بیشتر بود(۴٫۵ سانت) دو ساسون کشیدم و از روش رفع نواقص اندامی م استفاده کردم برای کم کردن شیب پهلوها. اما هیچ جا در مورد اینکه چطوری دوساسون با مجموع پهنای بالای ۳ سانت رو به یک ساسون تبدیل کنیم ندیدم. ممکنه بگید کجا آوزش دادید من برم مطالعه کنم؟
ممنون
عزیزم آن ۱٫۵ سانت اضافه را از خط وسط پشت cb می توانید بگیرید.
ممنون از جواب مربی جون
اما من هنوز نفهمیدم این ساسون رو دقیقا کجا باید رسمش کنم. هیچ جا هم پیداش نکردم. ممکنه بگید کجا توضیحش دادید؟
ممنون
اینو در آموزشها نگفتم هنوز. روی خط کمر تقاطع با خط وسط پشت، میتونید اضافی ساسونتون رو داخل بشید و از بالا و پایین با همان ارتفاعی که ساسونتون داره به خط وسط پشت صفر کنید.
استاد ی سوال دیگم دارم
این پنس سرشانه جلو وقتی میبندیم بعد پنس کنفورماسیون باز میشه من توی خیلی از الگو مانتوها که دیدم ساسونارو در نظر نگرفتن فقط گودی پهلو لحاظ کرده و لینکه پنس کنفورماسیون نداره
میشه لطفا توضیح بدید برای حذف پنس کنفورماسون باید چی کنیم ؟؟
و اینکه بخایم روی مانتو هیچ پنسی و ساسونی نخوره میشه اینو کاملا توضیح بدید که چیکار باید بکنیم
این تغییر پنسارو و حذفشون لطف کنید کامل توضیح بدید بدرد خیلی ها میخوره
واقعا ممنون میشم
عزیزم الگوی بدون هیچ پنسی میشه الگوهای رگالی که روشهای زیادی برای انجامش هست که من هنوز روشی که از نتیجه اش کاملا راضی باشم پیدا نکردم که آموزش بدم. شما فعلا میتونید همه ساسون ها و پنسهارو رسم نکنید الا پنس کونفو که برای برجستگی سینه لازمه
سلام استاد
شما گفتید هنوز کتاب خودتونو چاپ نکردید ولی کتاب نیره یونسی خوبه من توی اینترنت سرچ کردم چندتا کتاب داره الان کدومشو بگیریم خوبه؟؟؟
همشون خوبن
عاشقتم
ما بیشتر
سلام لطفا آموزش شلوار هم بذارین ممنون از زحماتتون
حتما
سلام در اندازه گیری دور مچ که نوشتین سه انگشت زیر متر سه انگشت باید به صورت عمودی باشد یا افقی؟
سه انگشت خوابیده. یعنی افقی
من چقدر شمارو دوست دارم.
ما بیشتر 🙂
سلام دوباره
در مورد گودی کمر میشه لطف کنید بگید چطور و از چه محدوده ای هلال گودی کمر و باسن رو لحاظ کنیم و چطور بکشیم که بد فرم نباشه
سپاس
اگر شخصی گودی کمر شدید داشته باشه و بخواد حتما نمایان باشه باید از خط وسط پشت براشون یه پنس افقی گرفته بشه. اینو بعدا آموزش میدم
سلام برای خانومایی که بالای رانشون چاقه برجستگی بالای ران هم باید در اندازه گیری دور باسن لحظ شود؟
عزیزم چون برای باسن برجسته ترین قسمت اندازه گرفته میشه درنتیجه دیگه برای ران مشکلی پیش نمیاد
ممنون
سلام عزیزم. خسته نباشی. من ساسون سرشانه پشت را همونطور که گفتید بستم.اما هنگامی که سرشانه پشت رو نصف میکنم خطی که باید کشیده بشه و به نوک ساسون پشت وصل بشه خط راستی در نمیاد و کمی متمایله. البته اینو بگم که یه دونه ساسون پشت دادم و خط کمرو نصف کردم. آیا این باش کج نمیشه؟
سپاس
سلام عزیزم. مشکلی نداره در بیشتر اندام ها این خط کج میشه وقتی به وسط سرشانه وصل بشه
سلام سپاس از سایت خوب وعالیتون.
سلام وقت بخیر
اول از همه از آموزش عالیتون تشکر میکنم من با روش شما برای اولین بار تونستم یک پیراهن بدوزم و از این بابت سپاسگذارم.
ازتون خواهشی داشتم اونم آموزش شلواره
ممنون از شما
سلام عزیزم. مبارکتون باشه. حتما عکسشو برامون بفرستید.
شلوار هم ان شاالله آموزش میدیم
سلام وقتتون بخیر
عزیزم یه سوال داشتم :_اگر بخوام کت بدوزم با یقه باز مدلش زیرسینه یه دکمه بخوره لقی چندتا بگیرم چندسانتی ؟
_بعد اینکه دوتا لقی چطوری با چه فاصله ای ازهم رسم میشه به نقطه ۲۸
_بازی یقه اگه ۳۵س باشه بیشتر از دولقی بدیم؟
در آموزش یقه های مسطح مثل یقه هفت مبحث لقی هارو توضیح دادم مطالعه بفرمایید
سلام.بهتر نیست وقتی پنس حلقه استین پشت رو ب سرشانه انتقال دادیم دیگه حذفش نکنیم و مستقیم دو طرف پنسو با رعایت از بین نبردن ازادی کارور ب پنس وسط پشت برسونیم که هم سرشانه فرم اصلی خودشو داشته باشه و هم فضایی برای کول پشت ایجاد بشه؟
این کار هم میشه انجام داد. البته در نتیجه هیچ تفاوتی نمیکنه فقط همونطور که خودتون اشاره کردید نیاز به توجه بیشتر داره که از نظر کارور مشکلی ایجاد نشه.
سلام و ممنون از مطالب عالی شما
آیا امکانش هست که الگوی شلوار را هم بگذارید؟
بله بعد عید یه مدل شلوار آموزش خواهم داد.
سلام، وقت بخیر، در برش سر شانه نوشتین ساسون حلقه پشت را حذف میکنید ولی در مبحث حذف ساسون نوشتین اگر برش داشتیم ساسون را داخل برش میندازیم و نیاز به حذف ساسون نیست، چطوری میشه این ساسون رو به برش انتقال داد؟؟؟
پنس حلقه پشت افقیه، فقط میتونه به برش های افقی انتقال پیدا کنه. در غیر این صورت باید حذف بشه.
ساسون های عمودی هم به برش های تقریبا عمودی منتقل میتونن بشن.
سلام
ممنون ازلطفت عزیرم
عذرخواهم میخواستم بنویسم مولرنوشتم گرلاوین?
بازم ممنون
سلام واقعاممنونم بابت سایت خیلی مفیدتون آموزش بسیارعالی وقابل فهم باتصاویرواضح من خودم متدم گرلاوین ولی باتوضیحات عالی تونستم یک متددیگروهم یادبگیرم امیدوارم که همیشه موفق باشی .
یک خواسته داشتم ازتون اگ لطفاامکانش هست الگوی دکلته گرلاوین وهم آموزش بدید
سلام عزیزم
من گرلاوین بلد نیستم ولی اگر یه زمان یاد گرفتم چشم
خيلي ممنون كه انقد خوب راهنمايي كردين من عاشق خياطيم ولي نميدونم چرا هر كلاسي ميرم نا اميد ميشم به تازگي كلاس براي دوخت لباس شب ميرم ولي اصلا الگوي آستين رو به اين خوبي كه شما توضيح دادين به من نگفته و توي جا انداختنش خيلي به مشكل خورده بودم (من قبلا گرلاوين كار ميكردم) الان با روش مولر كار ميكنم من حتما از اين به بعد اموزشهامو با اموزشهاي شما هماهنگ ميكنم بعد برش ميزنم???
سلام عزیزم. خوشحالم که براتون مفید بوده آموزش ها. موفق باشید
البته اگه بشه فیلم بزارین در مورد وصل کردن آستین خیلی خوب میشه.
سلام عزیزم. ایشالا ماه آینده به شرط حیات آموزش جامع برش و دوخت یه مانتو رو میذارم و همونجا نکات نصب آستینم میگم.
خیلی ممنون از مطالب خوبتون.
میشه در مورد نصب آستین هم بزارید.
خیلی مشکل دارم در این مورد.
منتظر پست های خوبتون هستم.
خییییییییییییییییلس سایت توووووپی دارید واقعااااااااااااااااا مممممممممننننننننننننون
انشاالله که خدا بهترینهارو براتون تقدیر کنه و خیر دنیا و اخرت رو نصیبتون کنه
انشاالله که یار امام زمان بشید
خدا قوت
مرسی عزیزم از پیام پر انرژیت. لطفا مارو به دوستانتون هم معرفی کنید.
با سلام یک سوال از از رسم الگوی بالاتنه دارم که در قسمت رسم خط سرشانه چرا باید طول سرشانه به علاوه ۱ بشه و در آخر با بالا و پایین آوردن خطوط طول سرشانه مساوی با اندازه اصلی آن شود. نمیشه از همان اول طول سرشانه رو به اندازه همان اندازه اصلی آن بگیریم
سلام عزیزم. خط سرشانه پشت همیشه ۱ سانت از اندازه اصلی سرشانه بزرگتره و خط سرشانه جلو برابر اندازه اصلی سرشانه هست. اینی که گفتید برداشت اشتباهی بود که نمیدونم از کدوم آموزش بهش رسیدید!
ببخشید که اننقدر سوال میپرسم. وقتی سرشانه جلو و پشت ۱ سانت اختلاف دارند چطوری به هم وصل بشن که زیاد نیاره
سرشانه پشت رو با دست خرد میدین یا سرشانه جلو رو میکشین تا اندازه هم بشن و سوزن میزنید و میدوزید. حالا بعدا در آموزش دوخت همه اینارو توضیح میدم.